Publicat el Deixa un comentari

¡ES NECESSITEN CASES D’ACOLLIDA! Sense cases d’acollida no podem continuar amb aquest petit proyecte…

Els Nostres Petits es una associació molt petita que treballa única i exclusivament amb cases d’acollida les quals son el nostre refugi. La nostra associació no té refugi propiament dit, ja que la nostra filosofia, és que els peques no estiguin tancats a gàbies sino que puguin conviure amb una familia d’acollida mentres els hi trobem una familia definitiva. Aixó ens ajuda a conèixer més i millor el caràcter i costums del gos. 

Visquent amb una familia d’acollida, es poden detectar possibles problemes de comportament, i marcar unes pautas per a la seva correcció si fos el cas, però sobre tot l’idea es que rebin l’afecte que es mereixen fomant part d’una familia.

Les funcions de les cases d’acollida es podrien resumir en les següents:

Proporcionar una llar temporal al peque on pugui rebre les cures bàsiques necessàries. A més és molt important la part emocional, proporcionar-li l’afecte i l’atenció que alguns d’aquests gossos no han rebut fins al seu rescat.

Informar-nos del comportament del gos per poder donar la major informació possible a la futura família adoptiva. Com es porta amb persones, nens, altres gossos o fins i tot amb altres animals que puguin conviure en la família com a conills, gats, etc.

Avisar de qualsevol tipus de mal comportament amb la finalitat de facilitar unes pautes correctives. Aquestes pautes serien donades per una educadora canina col·laboradora nostra i haurien de ser aplicades per la família d’acollida temporal.
Encara que moltes cases d’acollida, de forma voluntària, es fan càrrec de l’alimentació del gos durant el seu acolliment, la intenció de Els Nostres Petits és que tenir a un gos en acollida, no suposi cap despesa per a la família en qüestió. És per això que proporcionem pinso durant l’estància de l’animal i qualsevol cura veterinària que precisi. Si el gos necessités visita veterinària, la famíliad’acolliment ens informa d’això i nosaltres correm amb les despeses.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.