Publicat el Deixa un comentari

RUBI ¡ADOPTADA!

Nos sentimos tan felices y emocionados de poder dar esta noticia.
Por fin, después de 3 años de difusiones, cambios de casas de acogida, Rubi, nuestra princesa….a sido adoptada!!!
Gracias a Eli y Daniel por ser sus ángeles, sus “papis”, gracias a esa madrinas y difusores que han hecho esto posible, gracias a esas casas de acogida perfectas que tan fácil nos lo han hecho, Ahhh y gracias al “Yayo” Carlos por darle esas salchichas tan ricas que consiguieron emocionarnos.
ENP os quiere dar mil gracias por no perder nunca la esperanza, por luchar, por ayudarnos a encontrar la familia perfecta para Rubi.

La Rubí va entrar a l’associació quan va ser rescatada al juliol del 2010 per una companya de Els Nostres Petits amb ajuda de Defensa Animal Rescue. Va ser un cas del que es va fer molt ressò a causa de l’estat en què va ser rescatada aquesta gosseta: Nivells de anèmia extremadament baixos, a punt de sofrir deshidratació i inanició, Leishmania avançada, traumes molt forts per pallisses i fins i tot abusos sexuals per part d’humans. Un cas extrem. Ara mateix la Rubí té la leishmania totalment controlada i l’única medicació que necessita es una pastilla al dia. És una gosseta feliç amb ganes de viure i jugar amb tot aquell que se li creui en el seu camí. Extremadament afectuosa, dóna petonets a tot aquell que se li apropa. 
Rubí necessita per fi una llar en el qual viure la resta de la seva vida. Algú que sàpiga cuidar-la com l’està fent la seva actual casa d’acollida. Si vols conèixer a aquesta preciositat omple el qüestionari de sota o escriu a elsnostrespetits@gmail.com. Tambè pots apadrinar-la i ajudar-nos amb el seu tractament. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.