Publicat el Deixa un comentari

KONA (Zapa) Adoptada por una

29/12/11 Nos llega, de manos de Toni, esta foto super chula de la peke-yanotanpeque…

Kona en su nueva casa sigue siendo la REINA!!!!

Este mes de diciembre Kona fue castrada y aquí la véis tan re-chula ella, como siempre!

Toni y Merch, una vez más os agradecemos todo lo que estáis haciendo por Kona.

Nos encanta que nos enviéis fotos y noticias.

12/09/11 Tenemos noticias de Kona… este es el e-mail que nos pasa Toni, su adoptante. Muchísimas gracias Toni por cuidar tan bien de esta peque.

Bones!!

Que tal? Ja fa un mes i mig que vaig adoptar a la Kona i us he de dir que estic contentíssim d’haver-la adoptat. He de reconèixer que hi ha hagut moments que l’escanyaria, quan començava a mossegar-me els peus i les bambes i no hi havia manera de que parés!! però bé,mica en mica ha anat aprenent i ja casi no ho fa. És bastant nerviosa i de vegades li entren atacs de bojeria que comença a córrer amunt i avall sense parar, però quan no té aquests “atacs de bojeria” és molt obedient, s’assenta, s’estira i dóna les potes jeje Com que té la seva zona a fora, només l’entrem a les hores que està tranquila i si veiem que no es pot estar quieta la treiem a fora. Ja ha fet un parell de “bunkers” ben macos, però com que estan a la seva zona cap problema.

Fa un parell de setmanes que ja la puc treure a passejar i cada dia fem un passeig pel matí i un per la tarda, sempre ho fem pel mateix lloc de Lliçà, el carrer per on passeja tothom al gos. Així que va fent amiguets nous cada dia, s’altera i vol jugar amb ells, però s’hi passegem una mica amb l’altre gos es calma de seguida. Amb el gos de la meva parella es porten bé, ell ja és grandet i no està per gaires històries a l’hora de jugar, simplement l’ignora quan ja no vol jugar més. I amb 2 amics que tenen gos també els hem presentat i juguen molt 🙂

L’altre dia la vaig ficar a la piscina, per si sola es posava al primer esglaó, i s’estirava, però avançar més li costava, així que la vaig agafar i la vaig ficar amb mi. Podriem dir que no li apassiona l’aigua, però almenys ja sap nedar i sap per on es surt. Intentaré tornar-la a posar viam si li agrada més.

Us deixo l’enllaç a l’àlbum que he creat amb les seves fotos, aquí anireu veient com ha crescut, i lo que li queda!

https://picasaweb.google.com/tonitech/Kona?authuser=0&feat=directlink

Espero que vagi tot molt bé! Estem en contacte 🙂

Toni Alonso

MUCHAS GRACIAS TONI Y FAMILIA!!!!!! Por dar una oportunidad a la pequeña pero activa Kona (así la llamarán a partir de ahora).

Estamos muy felices de que Kona se haya quedado tan feliz con vosotros.

Un abrazo y hasta pronto!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.