FES TEAMING AMB ELS NOSTRES PETITS! Per nomès 1€ al mes estaràs ajudant als nostres gossets!

¡¡¡ELS NOSTRES PETITS JA TÉ GRUP TEAMING!!!

Fes clic sobre la imatge i apunta’t!

 

Nomès 1€ al mes!

 

VOLS UNIR-TE A NOSALTRES I AJUDAR ALS NOSTRES PETITS?

Els Nostres Petits ja té el seu Grup Teaming! Teaming és un projecte solidari que permet a tots aquells que ho desitgin recolzar a diferents causes socials fent microdonaciones d’1 € al mes a través de la web.

T’imagines el que podem aconseguir, entre tots, aportant 1€ al mes a una causa social?…

Els diners que recaptem entre tots els membres del nostre Grup Teaming ho destinarem a l’associació Els Nostres Petits i gràcies a això, tots els nostres gossos podran beneficiar-se d’això. Amb els diners recaptats estaràs ajudant als gossets de l’associació mentre estiguin en cases d’acollida a que tinguin l’assistència veterinària, menjar, collarets, corretges, llitets, pipetes, scaliburs…que necessiten fins que són adoptats.

Vols col·laborar amb el nostre Grup Teaming?

Per unir-te, segueix aquests passos:

1. Registra’t en la web (www.teaming.net)emplenant un breu formulari.

2. Proporciona les teves dades bancàries. És necessari que els facilitis perquè comencis a col·laborar amb 1 euro al mes amb el Grup i perquè aquest euro es descompti de forma automàtica del teu compte. Comentar-te que la web compleix amb tots els protocols de seguretat online i per aquesta raó, fer Teaming és totalment segur.

Tens algun dubte relacionat amb el funcionament de Teaming? Visita l’apartat de “Preguntes freqüents” que trobaràs en el següent link: https://www.teaming.net/faqs.

Si tens qualsevol altra pregunta pots escriure’ns un email a elsnostrespetits@gmail.com

Moltes gràcies per la teva col·laboració!

This Post Has One Comment

  1. admin

    Gracias a todos los teamers que han aportado su granito de arena, hasta este momento hemos recaudado 217€! de este dinero hicimos un primer donativo a la causa “Rubi”, una perrita muy especial que lleva ya 3 años en la asociación y a la que periódicamente le hacemos controles en nuestro veterinario para controlar su leishmania. Ahora mismo Rubi, gracias a todos los que han donado 1€ al mes, además de sus madrinas, ha tenido cubiertas todas sus necesidades tanto veterinarias como de alimentación, ya que toma un pienso especial hepático.
    SOLO ES 1€ AL MES, ANTES DE GASTARLO EN CUALQUIER OTRA COSA PIENSA QUE LO PUEDES APORTAR A LA CAUSA Y AYUDAR A LOS PERRETES DE ELS NOSTRES PETITS, QUE LO NECESITAN DE VERDAD.

    Muchísimas gracias a tod@s!

Deixa un comentari