Donar

Trabajamos por mejorar la vida de nuestros pequeños


QUERO DONAR

Ayúdanos con tu donativo

Gràcies als donatius rebuts, podem pagar totes les despeses derivades de la manutenció dels gossets sense llar que formen part de ElsNostres Petits.

Per petitona que puguis pensar que és la teva aportació, per als peluts és ENORME. Perquè et facis una idea de com repercuteix el teu donatiu en la vida d’un pelut, et convidem al fet que pensis en què es transforma la teva aportació:

  • Assistència veterinària necessària. Revisions, vacunes, xipatge, esterilitzacions, analítiques, possibles i necessaris tractaments, operacions etc. 
  • Desparasitacions. Mantenir un protocol de desparasitació òptim per al benestar i salut dels perretes de ENP és importantíssim.
  • Alimentació: Proporcionar-los una alimentació adequada a les seves necessitats i/o manques nutricionals.
  • Perruqueria canina: Quan un gos és incorporat en ENP després d’un rescat, la seva higiene no acostuma a ser l’adequada. Encara que algunes perruqueries canines col·laboren amb nosaltres oferint els seus serveis a preus econòmics o fins i tot a vegades gratuïts, sempre es necessita una partida per a posar net i al dia al peludet i que entri a formar part d’una de les nostres cases d’acolliment, de la millor forma possible.
  • Educació Canina en Positiu: Tan important com l’estat de salut dels nostres peluts, és la seva estabilitat emocional i per tant, el seu comportament amb persones i/o gossos. Proporcionar unes bones pautes d’educació canina en positiu, per professionals col·laboradors, garanteix una bona adopció.  – Guarderies puntuals: A vegades, amb la finalitat de treure a un pelut d’una situació extrema, contractem a algun cangur que faci de “casa d’acollida pont” fins a trobar-li una casa d’acolliment temporal voluntari. 
  • Transport: A vegades necessitem fer trasllats dels gossets, ja sigui per a ser rescatats, per a portar-los al veterinari o a les cases d’acolliment. 

Aquests punts podrien estendre’s en una infinitat de necessitats per a portar a un pelut a una adopció definitiva. 
Amb la col·laboració de professionals solidaris, la teva aportació es multiplica per molt i arriba a molts més peludets.  

Gràcies a les teves aportacions, gossets que han viscut el pitjor de la condició humana, poden tenir l’ajuda necessària per a aconseguir una família definitiva que se’ls estimi i els cuidi.  

 

Dóna per

Tens dues formes de fer arribar el teu donatiu als pelut: 

  • Donació puntual
  • Donació mensual

Tota aportació és benvinguda i té una finalitat molt important. Si decideixes aportar una quantitat mensual, això a més ens ajudarà a controlar millor la capacitat que tenim, de forma recurrent, per a ajudar nous gossets.

Entre tots podem ajudar-los! Ells s’ho mereixen.

Gràcies de cor.

Treballem per millorar la vida dels peluts sense llar.

AJUDA’NS AMB EL TEU DONATIU

VULL DONAR