Publicat el Deixa un comentari

¡¡¡¡CASTOR ADOPTAT!!!

Castor  ha sigut adoptat per una familia meravellosa que es va enamorar  des d’un primer moment d’aquest petit tan especial. Ara Castor té un amic humà amb qui juga i del que no es separa mai. 

Gracies a la seva casa d’acollida Bea que ha cuidat d’ell i del seu germà Polux des de que aquests dos petits van arribar a Barcelona. Tota la familia de la Bea han fet possible que aquests dos germans trobin la seva familia definitiva. GRACIES!

 

Castor és un cadell de nomès quatre mesos. És molt sociable amb mascles, femelles, adults, cadells, gats, etc…. Li encanta jugar i quan veu a un nen ho busca com a boig per jugar.

Com a bon cadell és molt actiu, però a l’hora es porta molt bé a casa. Està aprenent on ha de fer les seves necessitats i no ha trencat gens.

D’adult pesarà uns 5-6 quilos aproximadament. És un encreuament, i com no coneixem als seus pares no podem assegurar la seva grandària final, però el veterinari creu que serà de talla petita.

Vols conèixer al Castor? penses que pot ser el teu company ideal? omple el formulari de sota i l’envíes a elsnostrespetits@gmail.com

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.